Pigūs kelionės į Maltą: prieinamos atostogos Viduržemio jūroje

Kai esate sąmoningas dėl savo finansų, bet vis tiek trokštate Viduržemio jūros pabėgimo, Malta gali būti jūsų idealus kelionės tikslas. Galite rasti jaukių nakvynės namų ar žavingų svečių namų, kurie nei

Biudžetu atitinkančios apgyvendinimo įstaigos

Pigūs kelionės į Maltą: prieinamos atostogos Viduržemio jūroje

Planuojant pigią kelionę į Maltą, rasti biudžetui draugišką apgyvendinimą yra lengviau nei galite manyti. Pradėkite tyrinėti nakvynės namus ir svečių namus, kurie siūlo jaukų ir socialų atmosferą be didelių išlaidų. Svetainės, tokios kaip Hostelworld ar Airbnb, gali padėti jums gauti puikių pasiūlymų. Negalvokite, kad Maltos žavūs viešbutukai su pusryčiais yra neverti dėmesio, čia jums bus suteikta vietinė sveikata ir skanūs namų gamybos pusryčiai. Jei užsakote ne sezono metu, galite gauti dar geresnes kainas. Svarstykite apsistoti vietovėse kaip Sliema ar St. Julian’s, kurios siūlo tiek prieinamumą, tiek patogų susisiekimą viešuoju transportu. Galiausiai visada palyginkite kainas keliuose užsakymų svetainėse, kad užtikrintumėte, jog gaunate geriausią pasiūlymą. Su šiek tiek tyrimų rasite puikią vietą ilsėtis ir atgauti jėgas.

Prieinami maitinimo variantai

Malta kulinarinės scenos tyrinėjimas neturi ištuštinti jūsų piniginės, nes sala siūlo įvairias prieinamas maitinimo galimybes, kurios yra skanios ir nebrangios. Kryptis į vietinius turgus, tokius kaip Marsaxlokk, ir imkite šviežių pastizzi, trapūs pyragaičiai, įdaryti ricotta sūriu arba žirniais, už kelių centų. Gatvės maisto kioskai taip pat siūlo maltiečių mėgstamus patiekalus, tokius kaip ftira, tradicinis sumuštinis, ir hobz biz-zejt, duonos viršus su pomidorais, tunu ir alyvuogėmis. Norėdami sėdėti prie stalo, išbandykite šeimos restoranus, siūlančius kasdienius pasiūlymus, kurie nesulaužys jūsų sąskaitos. Nepaleiskite galimybės paragauti Maltos maisto prekių automobilių, kur galite mėgautis įvairiais tarptautiniais patiekalais už prieinamas kainas. Maitintis gerai Maltos saloje yra lengva ir prieinama.

Ekonomiški veiksmai

Ekonomiški veiksmai

Neradęs Maltos turtingos istorijos ir įspūdingų kraštovaizdžių neprivalo kainuoti brangiai. Pasivaikščiokite senovinėmis Valletos gatvėmis, UNESCO pasaulio paveldo vieta, kur galite pasigrožėti barokinės architektūros ir aplankyti Šv. Jono Koadykatrą už nedidelį mokestį. Ištyrinkite nuostabų Blue Grotto, išsirinkę prieinamą valčių turą. Nepraleiskite dailaus žvejų kaimo Marsaxlokk, kur galite pasivaikščioti per gyvas turgavietes be išlaidų. Gamtos mylėtojams, pasivaikščiokite po vaizdingus Dingli skardžius ar pailsėkite vienoje iš Maltos gražių viešųjų paplūdimių. Turėdami tiek daug finansiškai prieinamų veiklų, jūs mėgausitės kiekvienu momentu Maltos saloje neperlauždami savo biudžeto.

Išvada

Negalėsite patikėti, kiek nuotykių ir grožio galite įpakuoti į biudžetą draugišką kelionę į Maltą! Su jaukiomis nakvynės vietomis, nuostabiu gatvės maistu ir begalės prieinamų veiklų, tokios kaip istorinio Valletta tyrinėjimas ar nuostabus baidarinės kelionė į Mėlynuosius Grotus, jūsų Viduržemio jūros svajonė yra po ranka. Nepalaukite – užsisakykite savo nepamirštamą, pinigų kainišką išvyką į Maltą dabar ir sukūrkite prisiminimus, kurie išliks visą gyvenimą!